06 (20) 267 9117 info@harmatcseppmasszazs.hu

Bemutatkozás

“A lélek segíti a testet, és bizonyos pillanatokban fölemeli. Ez az egyetlen madár, amely fölemeli a maga kalitkáját.”

Viktor Hugo

Szia,

Szeretnék bemutatkozni neked, aki megtisztelsz érdeklődéseddel. Jacqueline vagyok, 35 éves, két gyermekes édesanya. Gyermekkorom óta szeretek masszírozni, ám az élet a vendéglátás és egy közgazdász diploma megszerzése felé vitt. Amikor a lányomat hordtam a szívem alatt, kezdtem el először érezni, hogy nem ez az én utam, amiben a mindennapjaimat élem. A munkám nem a hivatásom …

A párom, aki azóta már a férjem, ebben az időben járt kint először Nepálban és nagy meglepetésemre, egy hatalmas rakománnyal tért haza. Emlékszem már az első rezgőtálak / hangtálak, melyeket kicsomagoltunk, majd megszólaltattunk,                          elvarázsoltak. Ez a varázslat immár 7. éve tart. Mindkét gyermekemmel való várandósságomat végig kísérték a rezgőtálak, és a szülésnél  is fontos szerepet tölöttek be. Végül a kisfiam érkezése tette világossá számomra, hogy valóban más az utam, mint ahogy azt eddig gondoltam.

Végül álmodni kezdtem a gyógyításról. Ez volt a legpontosabb jele annak, hogy váltanom kell . Azonban szeretnék hiteles lenni a szakmában, s amit csinálok azt jól szeretném tenni (ezzel remélem mindenki egyetért). Így a Természettudományi Akadémián az elméleti, anatómiai, kórtani háttérrel, valamint a gyakorlat alapjaival ismerkedtem meg először. Ezt követi majd a Természetgyógyász modul, melyet 2019 tavaszán tervezek elvégezni. Így középfokú végzettséggel, magas szakmai tudással várhatom kedves vendégeimet. Addig is folyamatosan képzem magam, különböző masszázs típusokat sajátítottam el az elmúlt időszakban, s tanulmányaimat reményeim szerint sosem hagyom már abba.

Örömmel és megnyugtató érzéssel tölt el, hogy masszázsommal segíthetek a hozzám betérők izom, ízületi fájdalmainak oldásában, enyhíthetem a  stressz okozta kimerültséget. E- mellett, megszépült bőrrel és kipihenten távozhatnak azok, akik egy csokoládés vagy egy meleg olajos aroma masszázst kívánnak igénybe venni.

Az alábbi szolgáltatásokkal rendelkezem jelenleg:

  • Bach – virágterapeuta
  • Ayurvedikus masszázs
  • Tibeti rezgőtál / hangtál meditáció, masszázs
  • Kismama masszázs
  • Baba – Gyermek – Tini masszázs
  • Aromaterápiás illóolajos masszázs
  • Csokoládé, Méz, Só masszázs
  • Kleopátra masszázs
  • Klasszikus, frissítő svéd masszázs
  • KINEZIOLGY TAPE

Jövőbeli terveim közt szerepel az Aromaterápia Alapképzés, az Okleveles Aromaterapeuta képzettséggel együtt, mely egy újabb 1,5 éves “utazást” jelent. Végő célom emellett még a Mester Szépségterapeuta … de ennyire nem is megyek messzire.

Munkám során kizárólag természetes anyagokkal, melegített olajokkal dolgozom (kőolaj – vegyszermentes).

A masszázs típusokról bővebben, a Szolgáltatások fül alatt olvashatsz.

Időpontfoglalás e-mailben (harmatcseppmasszazs@gmail.com) lehetséges, vagy a Harmatcsepp masszázs Facebook oldalán üzenetben.

Minden hétköznap 8:30- 11:00 – közötti időpontban. 2019. januártól 8:30 – 15:00 – ig leszek elérhető. Amennyiben ezek az időintervallumok nem megfelelőek számodra sem keseredj el, keress fel bizalommal és igyekszem időpontot találni neked.