06 (20) 267 9117 info@harmatcseppmasszazs.hu

Kleopátra masszázs

Érezd Magad Királynőnek

 

A régi egyiptomiak nagy gondot fordítottak testük rendszeres ápolására. melynek alapja Kleopátra híres tejes, mézes szépségápolása. Nem véletlenül, hiszen ezek a kezelések a testet, lelket egyaránt kényeztetik.

A Kleopátra masszázs menete

  •  Első lépés a peeling, finom szemcséjű tengeri só és joghurt keverékével történő bőrradírozás, mely segít eltávolítani bőrünk elhalt hámsejtjeit, hogy a hatóanyagok utána a mélyebb rétegekben is kifejthessék hatásukat.
  • Ezután következik a lényegi rész, a relaxáló, simító mozdulatokból álló masszázs, méz-joghurt-tej és az aromaterápiás illóolajok keverékével.

Az alapanyagokat mindig a masszázs előtt frissen, melegen keverem ki. A masszázs 70 perces.

A Kleopátra masszázs ajánlott alkalmazása

A tejes mézes masszázs már 1 alkalommal is puhává és bársonyossá varázsolja bőrünket, de ha tartósabb eredményt szeretnél elérni, érdemes heti 1-2 alkalommal kúraszerűen alkalmazni. Rendszeres masszázs során megfigyelhetjük lelkünkre gyakorolt relaxációs hatását is, mely segít jobban ellazulni és kikapcsolni a feszült mindennapokban is.

Jótékony hatásai

A mézben megtalálható vitaminok és ásványi anyagok (Kb. 11 külnöböző vitamint, 33 ásványi anyagot, 19 aminosavat és enzimeket tartalmaz) hamvassá és bársonyossá teszik a bőrt, a tej és tejszín pedig nyugtatja és hidratálja.

A méz ránctalanító hatása miatt is közismert, hidratálja a bőrt és fokozza a vérkeringés intenzitását, javítja a bőr anyagcseréjét, ezzel pedig segít, hogy a méreganyagok gyorsan és hatékonyan távozzanak a bőrből.

A méz egy igazi kincs. Nemcsak belsőleg, de külsőleg is nagyon jó hatású.

Bejelentkezés szükséges !